HOTEL MUSTANG BOUTIQUE ROOMS , ORADEA , BIHOR

Mustang Boutique Rooms oferă o experiență confortabilă și modernă în Oradea, cu facilități care includ:

  1. Camere moderne: Fiecare cameră este amenajată cu atenție și este dotată cu climatizare pentru a asigura confortul optim al oaspeților. Camerele sunt echipate cu un birou practic, televizor cu ecran plat pentru divertisment, și o baie privată complet utilată. De asemenea, oaspeții se pot bucura de lenjeria de pat și prosoapele de calitate, iar unele camere au și un patio cu o vedere frumoasă la oraș.
  2. WiFi gratuit și lounge comun: Proprietatea oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga locație, permițând oaspeților să rămână conectați în timpul șederii lor. De asemenea, există un lounge comun unde oaspeții se pot relaxa și socializa.
  3. Parcare privată gratuită: Pentru confortul și comoditatea oaspeților, Mustang Boutique Rooms oferă parcare privată gratuită, eliminând grija în ceea ce privește găsirea locurilor de parcare în apropiere.
  4. Locație convenabilă: Situat în Oradea, hotelul este la o distanță accesibilă de atracțiile locale, precum Parcul acvatic Nymphaea și Cetatea Oradea. De asemenea, accesul la Aquapark President și Aeroportul Internațional Oradea este ușor și convenabil pentru oaspeți.

Cu servicii și facilități atente la detalii, Mustang Boutique Rooms promite o ședere plăcută și relaxantă în Oradea, fie că oaspeții sunt în căutare de relaxare sau de aventură în orașul și împrejurimile sale.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA620.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE660.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE880.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1320.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Mustang Boutique Rooms

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro