HOTEL NEST , DROBETA-TURNU SEVERIN , MEHEDINTI

Hotel Nest este situat pe malul fluviului Dunărea, într-o zonă liniștită și în apropierea unui mic parc, la doar 15 minute de mers pe jos de portul din Drobeta Turnu-Severin.

Acesta este un loc ideal pentru relaxare și explorare. Iată mai multe detalii despre Hotel Nest:

  • Conexiune WiFi gratuită: Oaspeții beneficiază de conexiune WiFi gratuită în întreaga proprietate, astfel încât să poată rămâne conectați.
  • Camere confortabile: Fiecare cameră este elegant mobilată și oferă paturi confortabile, televizor, baie privată și prosoape. Unele unități au o terasă cu vedere la parc și un șemineu, ceea ce adaugă un element de confort și atmosferă.
  • Restaurant cu preparate tradiționale: Restaurantul Nest servește preparate tradiționale românești, precum și delicii din bucătăria internațională. Crama proprietății oferă o selecție variată de vinuri din întreaga lume și poate fi folosită și ca sală de conferințe.
  • Atracții în apropiere: Oaspeții au ușor acces la centrul orașului pentru a vizita o serie de atracții interesante, precum Teatrul Theodor Costescu, Fântâna Cinetică, Castelul de Apă, Cetatea Medievală, Muzeul Regiunii Porțile de Fier, Muzeul de Artă, Promenada Crișan și Parcul Rozelor.
  • Explorare mai departe: Există și posibilitatea de a vizita alte atracții din oraș, cum ar fi Centrul Cultural Dunărean, Cazanele Dunării, Chipul lui Decebal, Barajul Porțile de Fier II, Mănăstirea Vodița, Sfânta Ana sau Topolnița. De asemenea, puteți explora cramele de vin Oprișor, Corcova și Stârmina pentru a degusta vinuri locale.

Nest pare a fi o destinație prietenoasă și confortabilă pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea orașului Drobeta Turnu-Severin și de zona din apropiere.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA510.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE540.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE630.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1080.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Nest din din Drobeta Turnu-Severin.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro