HOTEL NEW , BAIA MARE , MARAMUREȘ

Hotelul New din Baia Mare oferă o serie de facilități și servicii pentru a asigura o ședere confortabilă și plăcută oaspeților săi:

  1. Unități de cazare confortabile: Camerele sunt dotate cu aer condiționat, facilitând o temperatură plăcută în timpul sejurului, și oferă acces gratuit la WiFi, permitând oaspeților să rămână conectați.
  2. Bar: Hotelul dispune de un bar unde oaspeții se pot relaxa și pot savura diverse băuturi și gustări.
  3. Dotări în cameră: Camerele includ facilități precum birou, TV cu ecran plat și baie privată cu duș, asigurându-se că oaspeții au tot ce le trebuie pentru a se simți confortabil.
  4. Personal receptiv: Personalul de la recepție vorbește engleza și italiana și este disponibil pentru asistență în orice moment, asigurându-se că nevoile oaspeților sunt îndeplinite.
  5. Locație convenabilă: Situat la doar 9 minute de mers pe jos de centrul comercial VIVO Gold Plaza, hotelul oferă acces ușor la diverse atracții și facilități din oraș.
  6. Atracții în apropiere: Oaspeții pot vizita Muzeul Satului, situat la 3 km distanță, pentru a descoperi istoria și cultura locului.
  7. Acces la aeroport: Aeroportul Baia Mare este situat la doar 7 km distanță, facilitând călătoriile către și dinspre hotel pentru oaspeții care călătoresc cu avionul.

Cu aceste facilități și servicii, Hotelul New oferă o opțiune de cazare confortabilă și convenabilă pentru vizitatorii orașului Baia Mare.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA200.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE260.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE350.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE520.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul New din Baia Mare

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro