HOTEL NOBLESSE , BACĂU , JUDEȚUL BACĂU

Noblesse Bacău, situat în Bacău, oferă facilități de cazare cu o piscină în aer liber sezonieră, parcare privată gratuită, grădină și terasă. Hotelul se află la aproximativ 3.7 km de Gara Bacău. Este un hotel de 4 stele și dispune de camere cu aer condiționat și baie privată. Oaspeții au acces și la un bar.

Caracteristicile principale ale hotelului includ:

  • Piscină sezonieră: Oferă oportunitatea pentru oaspeți de a se relaxa și răcori într-o piscină în aer liber, cu precădere în sezonul potrivit.
  • Parcare privată: Oferă locuri de parcare gratuite pentru oaspeți, asigurându-le comoditate și siguranță pentru mașinile lor.
  • Grădină și terasă: Spații exterioare unde oaspeții se pot relaxa sau petrece timp în aer liber.
  • Restaurant: Hotelul dispune de un restaurant, oferind o opțiune convenabilă pentru luat masa direct în incinta hotelului.
  • Camere confortabile: Camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizor cu ecran plat, și facilități precum birou și produse de igienă gratuite în baie.
  • Acces la bar: Oferă un bar unde oaspeții se pot bucura de băuturi și socializa.
  • Locație convenabilă: Hotelul este situat la aproximativ 6 km de Aeroportul Internațional Bacău, facilitând călătoriile pentru oaspeți.

Aceste facilități fac din Noblesse Bacău o opțiune atractivă pentru cei care călătoresc în Bacău, oferind atât confortul cât și serviciile necesare pentru o ședere plăcută.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA230.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE230.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE270.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE460.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Noblesse din Bacău.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro