HOTEL NORD , PLOIESTI , PRAHOVA

Hotelul Nord din Ploiești pare a oferi o gamă de facilități pentru o ședere confortabilă în oraș. Iată câteva informații importante despre acest hotel:

  1. Camere Confortabile: Camerele hotelului sunt echipate cu TV prin cablu, frigider și baie privată cu duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite, asigurând confortul oaspeților.
  2. Restaurant cu Preparate Internaționale: Hotelul dispune de un restaurant à la carte care servește preparate din bucătăria internațională, ceea ce poate oferi o varietate de opțiuni pentru mese.
  3. Bar: Oaspeții pot savura băuturi la barul hotelului.
  4. Parcare Gratuită: Hotelul oferă parcare gratuită pentru oaspeți, ceea ce poate fi comod pentru cei care călătoresc cu mașina.
  5. Acces WiFi: Accesul la internet WiFi este disponibil în zonele publice ale hotelului.
  6. Cutie de Valori: Facilități suplimentare includ o cutie de valori la recepție, asigurând securitate pentru obiectele valoroase ale oaspeților.
  7. Acces ușor la Transport Public: Cea mai apropiată stație de autobuz se află la doar 50 de metri de hotel, facilitând deplasarea în oraș. Gara Ploiești Vest este la 1,5 km distanță.

Hotelul Nord pare a fi o opțiune convenabilă pentru călători care vizitează Ploiești și doresc să aibă acces la facilități de bază și opțiuni de masă în timpul șederii lor. Este potrivit atât pentru călători de afaceri, cât și pentru turiști în căutare de explorare a orașului.

CAZARETARIFEMASA
1 PERSOANA225.00 LEIMic Dejun
2 PERSOANE275.00 LEIMic Dejun
3 PERSOANE500.00 LEIMic Dejun
4 PERSOANE550.00 LEIMic Dejun

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Nord din Ploiesti

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro