HOTEL OLGUȚA , EFORIE NORD , CONSTANȚA

Hotelul Olguța pare să ofere o ședere plăcută și relaxantă pentru vizitatorii săi.

Iată câteva detalii despre facilitățile și serviciile sale:

  1. Locație convenabilă: Situat la doar 400 de metri de plaja Mării Negre din Eforie Nord, hotelul oferă acces ușor la soare, nisip și mare. De asemenea, este aproape de restaurante și stația de autobuz locală, facilitând călătoriile și explorarea zonei.
  2. Facilități de cazare: Camerele sunt dotate cu aer condiționat pentru a asigura confortul în zilele călduroase de vară, iar TV-ul prin cablu oferă divertisment pentru oaspeți. Baia privată are duș și este echipată cu articole de toaletă gratuite pentru confortul oaspeților. Un frigider în cameră este util pentru a păstra băuturile răcoritoare.
  3. Piscină în aer liber: Oaspeții se pot răcori în piscina sezonieră în aer liber, iar scaunele de plajă gratuite permit relaxarea la soare în timpul zilelor însorite.
  4. Zone de relaxare: Curtea interioară oferă o zonă de relaxare acoperită, iar terasa lângă piscină este ideală pentru a petrece timp în aer liber și pentru a socializa.
  5. Parcare privată gratuită: Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită, ceea ce este convenabil pentru cei care călătoresc cu mașina.

Cu o locație excelentă și facilități adecvate, precum și acces ușor la plajă și alte atracții din zonă, Hotelul Olguta oferă o opțiune atrăgătoare pentru cei care vizitează Eforie Nord și își doresc o ședere plăcută lângă Marea Neagră.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA485.00 LEI
2 PERSOANE485.00 LEI
3 PERSOANE795.00 LEI
4 PERSOANE795.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Olguța din Eforie Nord.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro