HOTEL ORFEU , MAMAIA , CONSTANȚA

Hotelul Orfeu, situat pe malul Mării Negre, în stațiunea Mamaia, este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță relaxantă și plină de confort.

Iată mai multe detalii despre această proprietate:

  1. Camere luminoase și confortabile: Camerele hotelului Orfeu sunt spațioase, luminoase și decorate cu bun gust, oferind o atmosferă plăcută și relaxantă pentru oaspeți. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat pentru a asigura confortul în timpul șederii. De asemenea, camerele dispun de o baie privată, complet echipată cu toate facilitățile necesare, precum și de un televizor prin cablu pentru divertismentul oaspeților. Pentru siguranță, camerele includ și un seif pentru depozitarea obiectelor de valoare.
  2. Restaurant cu bar și terasă: Hotelul are un restaurant cu bar, unde oaspeții se pot bucura de o varietate de opțiuni culinare delicioase. În fiecare dimineață, este servit un mic dejun tip bufet, oferind o gamă largă de preparate proaspete și gustoase pentru a începe ziua în forță. De asemenea, restaurantul oferă preparate românești și internaționale cu autoservire, atât în interiorul restaurantului, cât și pe terasa de pe malul mării, oferind o experiență culinară de neuitat într-un cadru spectaculos.

Hotelul Orfeu reprezintă o destinație ideală pentru o vacanță relaxantă și plină de distracție în stațiunea Mamaia, oferind o combinație perfectă între confort, facilități moderne și acces ușor la plajă și la atracțiile locale.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA615.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE640.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1255.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1280.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Orfeu din Mamaia.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro