HOTEL OZANA , BISTRIȚA , BISTRIȚA-NĂSĂUD

Hotelul Ozana din Bistrița – Eleganță și Confort în Inima Orașului

Situat la doar 1,5 km de centrul istoric al orașului Bistrița, Hotelul Ozana vă invită să experimentați rafinamentul și confortul într-un cadru de 4 stele. Cu camere elegante, facilități moderne și servicii de calitate, acest hotel reprezintă alegerea perfectă pentru călătorii de afaceri sau plăcere.

Caracteristici Principale:

 1. Camere Elegante:
  • Camerele hotelului sunt moderne, oferind o atmosferă plăcută și relaxantă. Fiecare cameră dispune de WiFi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar și zonă de lucru. Un decor rafinat și atenția la detalii vor completa experiența dumneavoastră.
 2. Băi Spațioase:
  • Băile sunt dotate cu halate de baie, papuci și uscător de păr, asigurându-vă confortul necesar. Unele camere includ chiar și o zonă de living separată, oferind mai mult spațiu și intimitate.
 3. Restaurant Rose Garden:
  • Experimentați bucate alese din bucătăria locală și internațională la restaurantul Rose Garden. Meniul variat este însoțit de o selecție generoasă de vinuri. Atmosfera luminată și aerisită creează un mediu plăcut pentru a savura preparatele delicioase.
 4. Locație Strategică:
  • Hotelul oferă acces direct la drumul național DN 17, facilitând călătoriile și explorarea zonei. Munții din apropiere adaugă o notă pitorească, iar centrul comercial B1 Shopping se află la doar 200 de metri distanță.
 5. Atracții în Apropiere:
  • Hotelul se află la distanță scurtă de mers cu mașina de celebrul Castel al lui Dracula și de stațiunea climaterică Colibița, cunoscută sub numele de Marea de la Munte.

Experimentați Refinedul la Hotelul Ozana Bistrița – O Ședere Plină de Eleganță și Confort!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA290.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE310.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE410.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE620.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Ozana din Bistrița.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro