HOTEL PAM BEACH RESORT & SPA , OLIMP , CONSTANTA

Hotelul Pam Beach Resort & Spa ofera o gamă variată de facilități pentru o ședere confortabilă și relaxantă.

Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

 1. Locație liniștită: Beneficiază de o locație liniștită, la doar 100 de metri de o plajă cu nisip și la o plimbare de 10 minute de centrul stațiunii Olimp.
 2. Camere cu aer condiționat: Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, asigurând confortul oaspeților.
 3. Piscină sezonieră în aer liber: Hotelul dispune de o piscină în aer liber, oferind o opțiune plăcută pentru relaxare.
 4. Loc de joacă pentru copii: Pentru familiile care călătoresc cu copii, hotelul pune la dispoziție un loc de joacă dedicat celor mici.
 5. Acces WiFi gratuit: Oaspeții beneficiază de acces WiFi gratuit în întregul hotel, facilitând conexiunea la internet.
 6. TV cu ecran plat și canale prin cablu: Camerele sunt echipate cu televizoare cu ecran plat și canale prin cablu, oferind opțiuni de divertisment.
 7. Mic dejun continental: Hotelul oferă mic dejun continental în fiecare dimineață, asigurând o modalitate convenabilă pentru începerea zilei.
 8. Restaurant cu preparate internaționale: Restaurantul hotelului servește preparate internaționale și oferă muzică live seara.
 9. Activități de agrement: Oaspeții pot juca darts gratuit la proprietate sau pot utiliza terenul de tenis la un cost suplimentar.
 10. Recepție cu informații despre zonă: Recepția este disponibilă pentru a oferi informații despre zona din jur, contribuind la planificarea excursiilor și activităților locale.
 11. Apropiere de stație de autobuz și gară: Stația de autobuz este la 100 de metri, iar gara Neptun se află la 2 km de hotel, facilitând transportul public și conexiunile cu alte orașe.
 12. Aeroport în proximitate: Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu se află la 54 km de proprietate.

Aceste facilități sugerează că Hotelul Pam Beach Resort & Spa oferă o experiență completă și diversificată pentru oaspeții săi.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA420.00 LEI
2 PERSOANE465.00 LEI
3 PERSOANE870.00 LEI
4 PERSOANE930.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Pam Beach Resort & Spa

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro