HOTEL PAMIRA , SIBIU , JUDETUL SIBIU

Hotelul Pamira din Sibiu pare să ofere o gamă variată de facilități, atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care călătoresc în scop de agrement. Iată câteva puncte cheie despre acest hotel:

  • Complex sportiv: Una dintre caracteristicile distinctive ale hotelului este complexul sportiv care include o academie de tenis și nu mai puțin de 8 terenuri de tenis. Aceasta poate fi o atracție deosebită pentru iubitorii de tenis.
  • WiFi gratuit și parcare: Hotelul oferă acces WiFi gratuit în toate zonele, ceea ce este convenabil pentru oaspeți. De asemenea, dispune de parcare gratuită, ceea ce este un avantaj semnificativ în orașe aglomerate precum Sibiu.
  • Camere cu facilități: Camerele includ TV prin cablu și băi cu articole de toaletă gratuite. Unele camere pot fi dotate cu aer condiționat.
  • Facilități pentru familii: Oaspeții cu copii au acces la un loc de joacă pentru cei mici, ceea ce face hotelul potrivit pentru familii.
  • Alte facilități sportive: Pe lângă tenis, există un teren de fotbal mic și un centru de fitness, oferind o gamă variată de activități sportive.
  • Săli de conferințe: Hotelul dispune de o sală de conferințe bine echipată cu o capacitate de 50 de persoane, ceea ce îl face potrivit pentru călătorii de afaceri sau pentru organizarea evenimentelor.
  • Locație convenabilă: Hotelul Pamira se află la o distanță rezonabilă de centrul orașului Sibiu și de punctele de atracție precum Piața Mare, Piața Mică și Podul Minciunilor.
  • Acces la transport: Gara Sibiu este la 2,5 km, iar Aeroportul Internațional Sibiu la 6 km, facilitând călătoriile.

Cu facilități atât pentru sport, cât și pentru afaceri, Hotelul Pamira oferă o gamă variată de opțiuni pentru oaspeții săi.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA150.00 LEI
2 PERSOANE150.00 LEI
3 PERSOANE180.00 LEI
4 PERSOANE200.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Pamira din Sibiu

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro