HOTEL PANORAMA BOUTIQUE , SFANTU GHEORGHE , COVASNA

Bun venit la Panorama Boutique Hotel – Relaxare și Eleganță în Sfântu Gheorghe!

Experimentați o ședere plină de rafinament și confort la Panorama Boutique Hotel, situat în inima Sfântu Gheorghe. Iată ce vă așteaptă:

 1. Camere Elegante:
  • Fiecare cameră este decorată cu gust și oferă aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat, seif și baie privată. Lenjeria de pat și prosoapele sunt incluse.
 2. Centru Spa și Wellness:
  • Răsfățați-vă cu o experiență relaxantă la centrul nostru spa, echipat cu saună și cadă cu hidromasaj. O oază de liniște și revigorare vă așteaptă.
 3. Restaurant și Bar:
  • Savurați un mic dejun continental în fiecare dimineață și bucurați-vă de mesele delicioase oferite în restaurantul nostru. Barul nostru este locul perfect pentru a vă relaxa cu o băutură.
 4. Activități Recreative:
  • Hotelul nostru oferă posibilități de distracție, cum ar fi tenis de masă și darts. În plus, zona este ideală pentru schi și ciclism.
 5. Grădină și Terasă:
  • Înfruntați-vă cu peisajele frumoase în grădina noastră sau relaxați-vă pe terasă. Un loc minunat pentru a vă destinde în aer liber.
 6. WiFi Gratuit și Parcare Privată:
  • Rămâneți conectați cu cei dragi prin WiFi-ul gratuit și beneficiați de parcare privată gratuită pentru mașina dvs.
 7. Personal Conștiincios:
  • Personalul nostru vorbește engleză, maghiară și română și este dedicat să vă asigure o ședere plăcută, oferindu-vă informații utile despre zonă.

Cu servicii de calitate și facilități elegante, Panorama Boutique Hotel vă așteaptă să vă bucurați de o experiență de neuitat în Sfântu Gheorghe. Rezervați acum pentru a vă asigura locul la noi!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA275.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE350.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE62500 LEIINCLUS
4 PERSOANE700.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Panorama Boutique Hotel

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro