HOTEL PANORAMIC , COLIBIȚA , BISTRIȚA-NĂSĂUD

Panoramic Colibița: Oază de Confort și Relaxare în Inima Naturii

Panoramic este un hotel de 4 stele situat în frumoasa zonă a lacului Colibița, oferind o experiență de cazare de lux în mijlocul naturii. Iată o descriere detaliată a facilităților și serviciilor pe care le oferă:

Facilități și Servicii:

  1. Camere Elegante și Confortabile: Camerele hotelului sunt amenajate cu gust și oferă toate facilitățile necesare pentru o ședere relaxantă. Acestea includ aer condiționat, birou, ceainic, frigider, cuptor cu microunde, seif și televizor cu ecran plat. Baia privată are un duș, iar anumite camere beneficiază de un balcon privat.
  2. Centru Spa: Hotelul dispune de un centru spa unde oaspeții se pot răsfăța cu diverse tratamente și proceduri relaxante.
  3. Piscină în Aer Liber: O piscină în aer liber vă așteaptă să vă relaxați și să vă bucurați de soare.
  4. Saună și Cadă cu Hidromasaj: Pentru o relaxare maximă, hotelul pune la dispoziție o saună și o cadă cu hidromasaj.
  5. Restaurant și Terasă: Puteți savura preparate culinare delicioase la restaurantul hotelului sau vă puteți relaxa pe terasă în aer liber.
  6. Mic Dejun Contintental sau Irlandez/Englezesc: Oaspeții se pot bucura de un mic dejun variat în fiecare dimineață, alegând dintre opțiunile continental, irlandez/englezesc complet sau fără gluten.
  7. Parcare Gratuită și Serviciu de Transfer: Parcarea privată este oferită gratuit, iar pentru cei care doresc să beneficieze de serviciul de transfer de la/la aeroport, acesta este disponibil la un cost suplimentar.
  8. Wi-Fi Gratuit: Toți oaspeții au acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate.

Recepție Nonstop și Personal Bilingv: Personalul hotelului vorbește atât engleza, cât și româna și este disponibil nonstop la recepție pentru a vă asigura o ședere plăcută și pentru a furniza informații suplimentare.

Panoramic Colibița oferă o experiență de cazare de lux în mijlocul peisajului pitoresc al lacului Colibița, fiind o alegere perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de frumusețea naturii.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA915.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE980.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1345.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1960.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Panoramic din Colibița.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro