HOTEL PARADIS , SLATINA , OLT

Descoperă Confortul la Hotelul Paradis din Slatina

Situat în inima pitorească a orașului vechi din Slatina, Hotelul Paradis îți oferă o experiență de neuitat, combinând confortul modern cu farmecul istoric al zonei. Iată ce te așteaptă la Hotelul Paradis:

Caracteristici și Facilități:

 1. Camere Confortabile cu Aer Condiționat:
  • Fiecare cameră este amenajată cu atenție pentru a oferi o atmosferă plăcută și relaxantă. Dotările standard includ televizor, minibar și baie privată cu duș și uscător de păr. Suitele includ și un living, oferind mai mult spațiu pentru relaxare.
 2. Piscină în Aer Liber:
  • Hotelul dispune de o piscină sezonieră în aer liber, unde poți savura răcoarea în zilele călduroase de vară.
 3. Restaurant cu Specialități Internaționale:
  • Bucură-te de o varietate de delicii culinare în restaurantul hotelului. De la pizza savuroasă la specialități internaționale, meniul diversificat îți va satisface gusturile.
 4. WiFi Gratuit și Aer Condiționat:
  • Accesul gratuit la internet WiFi îți permite să rămâi conectat cu cei dragi sau să te ocupi de afaceri. Camerele sunt echipate cu aer condiționat pentru a-ți asigura un mediu plăcut.
 5. Terase și Bar:
  • Ia o pauză și relaxează-te pe terasa la soare a hotelului sau bucură-te de băuturi răcoritoare la bar. Atmosfera prietenoasă îți va completa experiența.
 6. Parcare Gratuită:
  • Cu locuri de parcare gratuite, nu trebuie să-ți faci griji despre găsirea unui loc sigur pentru mașină.
 7. Locație Centrală:
  • Aflat la scurtă distanță de gara locală și de Mănăstirea Strehareți, Hotelul Paradis îți oferă acces facil la atracțiile locale.

Indiferent dacă ești în călătorie de afaceri sau de plăcere, Hotelul Paradis din Slatina îți asigură o ședere confortabilă și relaxantă. Experimentează ospitalitatea primitoare și bucură-te de toate facilitățile oferite pentru a face din sejurul tău o experiență plăcută.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA150.00 LEI
2 PERSOANE150.00 LEI
3 PERSOANE200.00 LEI
4 PERSOANE240.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Paradis

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro