HOTEL PARADOX , EFORIE SUD , CONSTANȚA

Hotelul Paradox din stațiunea Eforie Sud pare să ofere o serie de facilități și servicii convenabile pentru o ședere plăcută pe litoralul Mării Negre. Iată mai multe detalii:

  1. Locație atrăgătoare: Situat în stațiunea Eforie Nord, hotelul oferă o terasă la soare și o vedere la lac, oferind o oază de relaxare pentru oaspeți.
  2. Camere confortabile: Camerele sunt dotate cu aer condiționat pentru confortul oaspeților, iar baia privată asigură intimitate și comoditate. TV-ul cu ecran plat și canalele prin satelit oferă o varietate de opțiuni de divertisment.
  3. Conexiune WiFi gratuită: Accesul gratuit la internet WiFi permite oaspeților să rămână conectați în timpul șederii lor.
  4. Recepție cu program nonstop: Oferind servicii de recepție nonstop, hotelul asigură că nevoile oaspeților sunt întotdeauna îndeplinite, indiferent de oră.
  5. Atracții în apropiere: Hotelul se află la o distanță accesibilă de orașul Constanța și de alte stațiuni populare de pe litoralul Mării Negre, cum ar fi Mamaia și Neptun.
  6. Acces la aeroport: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este situat la aproximativ 39 km distanță, iar hotelul poate oferi servicii de transport către și dinspre aeroport la cerere.

Cu facilitățile sale moderne și locația sa convenabilă, Hotelul Paradox pare să ofere o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc să exploreze frumusețile litoralului Mării Negre în zona stațiunii Eforie Sud.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA330.00 LEI
2 PERSOANE340.00 LEI
3 PERSOANE560.00 LEI
4 PERSOANE570.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Paradox din stațiunea Eforie Nord.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro