HOTEL PARÂNG , BĂILE OLĂNEȘTI , JUDEȚUL VÂLCEA

Hotelul Parâng din Băile Olăneşti pare a fi o opțiune potrivită pentru cei care doresc să exploreze această stațiune și să se bucure de facilitățile sale. Iată câteva detalii importante despre acest hotel:

  • Locație centrală: Situat central în Băile Olănești, Hotelul Parâng oferă acces ușor la atracțiile din zonă, inclusiv la Biserica Albac, care se află la mai puțin de 300 de metri de proprietate.
  • Restaurant și bar: Hotelul are un restaurant, ceea ce face convenabilă luarea mesei la locație. De asemenea, oaspeții se pot relaxa și lua băuturi la barul hotelului.
  • Saună: Pentru cei care doresc să se relaxeze, hotelul dispune de o saună, oferind oportunitatea de a se destinde după o zi plină de activități.
  • WiFi gratuit: Accesul gratuit la internet WiFi este disponibil în toate zonele proprietății, ceea ce permite oaspeților să rămână conectați.
  • Parcare privată gratuită: Hotelul oferă parcare privată gratuită, facilitând accesul pentru cei care călătoresc cu mașina.
  • Jocuri de divertisment: Oaspeții se pot bucura de jocuri de biliard și tenis de masă, oferind opțiuni de divertisment la locație.
  • Aeroport accesibil: Aeroportul Internațional din Sibiu se află la o distanță de 66 km, permițând oaspeților să ajungă și să plece cu ușurință.

Hotelul Parâng oferă astfel facilități pentru cei care doresc să se bucure de o ședere relaxantă în Băile Olănești și să exploreze stațiunea și zona din jur.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA270.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE320.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE590.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE640.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Parâng din Băile Olănești

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro