HOTEL PARAUL CAPRA , AREFU , ARGES

Hotelul Pârâul Capra din Arefu oferă o experiență de cazare într-un cadru pitoresc la o altitudine de 1585 de metri, în apropierea celei impresionante șosele asfaltate Transfăgărășan din România. Iată câteva detalii despre acest hotel:

  1. Locație pitorească: Situat în apropierea Transfăgărășanului, hotelul se bucură de o locație impresionantă, oferind oportunități pentru drumeții și sporturi de iarnă în Masivul Ghițu.
  2. Camere confortabile: Toate camerele hotelului oferă balcon cu vedere la pădure și la munți, creând un cadru idilic. Fiecare unitate include TV prin satelit și baie privată.
  3. Restaurant cu preparate autentice: Restaurantul hotelului servește preparate autentice românești din vânat, oferind o experiență culinară locală. Oaspeții se pot bucura de gastronomia specifică regiunii într-un cadru confortabil.
  4. Loc de joacă pentru copii: Hotelul dispune de un loc de joacă pentru copii, ceea ce îl face potrivit pentru familiile cu cei mici.
  5. Activități în aer liber: Oaspeții au posibilitatea să facă drumeții pe traseele din Masivul Ghițu sau să practice sporturi de iarnă precum alpinism, schi sau săniuș, având o varietate de opțiuni pentru petrecerea timpului în natură.

Hotelul Pârâul Capra oferă astfel o combinație între confort, natură și activități recreative pentru o ședere plăcută într-un cadru montan spectaculos.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA400.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE400.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE470.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE800.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Pârâul Capra din Arefu

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro