HOTEL PÂRÂUL RECE , BUȘTENI , PRAHOVA

Hotelul Pârâul Rece din Bușteni pare a fi o alegere interesantă pentru cei care doresc să exploreze frumusețea Munților Bucegi și a Valea Prahovei. Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  1. Localizare convenabilă: Amplasat în centrul stațiunii Bușteni și la poalele Munților Bucegi, hotelul oferă acces ușor la atracțiile locale și la drumul european DN 1/E60.
  2. Facilități în cameră: Camerele hotelului sunt dotate cu baie privată, minibar și televizor prin cablu. Accesul gratuit la internet prin cablu în camere și Wi-Fi gratuit în întreaga clădire sunt disponibile pentru confortul oaspeților.
  3. Bucătărie tradițională: Restaurantul hotelului servește preparate din bucătăria tradițională românească și internațională. Terasa de vară oferă vederi panoramice spre munte, creând o atmosferă plăcută pentru mesele în aer liber.

Pentru informații detaliate despre facilități, tarife și disponibilitate, se recomandă consultarea site-ului oficial al hotelului sau contactarea directă a acestuia. Recenziile altor călători pot oferi, de asemenea, o perspectivă utilă asupra experienței lor la Hotelul Pârâul Rece.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA
2 PERSOANE
3 PERSOANE
4 PERSOANE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Pârâul Rece din Bușteni.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro