HOTEL PARC , TECUCI , GALAȚI

Bucurați-vă de o ședere relaxantă la Hotel Parc Tecuci

Hotelul Parc Tecuci este ideal situat, amplasat lângă Parcul Regina Elisabeta, oferind o retragere liniștită la doar 8 minute de mers pe jos de centrul orașului Tecuci și de catedrală. Indiferent dacă sunteți aici în scop de relaxare sau în interes de afaceri, hotelul oferă o gamă de facilități pentru o ședere confortabilă.

Caracteristici cheie:

 1. Camere confortabile:
  • Camerele cu aer condiționat sunt dotate cu facilități moderne, inclusiv televizor cu ecran plat și cablu, frigider și baie privată.
 2. Restaurant în incintă:
  • Bucurați-vă de mese delicioase la restaurantul hotelului. Experimentați o varietate de delicii culinare pe durata șederii.
 3. Facilități recreative:
  • Hotelul Parc dispune de teren de tenis și teren de fotbal, oferind oaspeților opțiuni pentru activități recreative și sportive.
 4. WiFi gratuit:
  • Mențineți-vă conectivitatea cu WiFi gratuit disponibil în întregul hotel, permițându-vă să vă păstrați legătura cu treburile de serviciu sau cu prietenii și familia.
 5. Parcare convenabilă:
  • Hotelul oferă parcarea privată gratuită, asigurând o experiență fără probleme pentru cei care călătoresc cu propriile vehicule.
 6. Apropiere de mijloacele de transport:
  • Hotelul este situat în mod convenabil, cu stațiile de autobuz și tren la doar 7 minute de mers pe jos.

Hotelul Parc Tecuci oferă un mediu liniștit, fiind o alegere excelentă pentru cei care caută relaxare în timp ce sunt aproape de atracțiile orașului. Fie că sunteți interesat să explorați Tecuci sau să vă relaxați într-un cadru liniștit, acest hotel se adresează diverselor preferințe.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA210.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE260.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE350.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE400.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Parc din Tecuci.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro