HOTEL PERLA D’ORO , TIMISOARA , TIMIS

Hotelul Perla D’Oro din Timișoara ofera o serie de facilități și servicii pentru o ședere confortabilă.

Iată câteva aspecte pe care le poți lua în considerare:

  1. Locație: Situat la doar 1 km de centrul orașului Timișoara și la 15 km de Aeroportul Traian Vuia, hotelul are o locație convenabilă pentru turiști și călători în interes de afaceri.
  2. Facilități de recreere: Piscina în aer liber deschisă în funcție de sezon, sauna și sala de sport adaugă elemente de relaxare și activitate fizică pentru oaspeți.
  3. Conexiune la internet: Accesul gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate este un avantaj pentru călătorii care doresc să rămână conectați.
  4. Camere: Dotările camerelor, inclusiv baia privată, aerul condiționat, minibarul și TV-ul cu ecran plat, sugerează un nivel de confort și comoditate pentru oaspeți.
  5. Restaurant: Oferta diversificată a restaurantului, cu preparate din bucătăria italiană și specialități românești, poate satisface diverse preferințe culinare ale oaspeților.
  6. Apropieri: Faptul că este la 1 km de Centrul Regional de Afaceri și de stadionul Dan Păltinișanu poate fi un avantaj pentru cei care vizitează orașul pentru afaceri sau evenimente sportive.

Pentru a face o alegere informată, poți consulta recenziile altor călători care au rămas la Perla D’Oro și să verifici disponibilitatea și tarifele pe site-urile de rezervări pentru a vedea dacă există oferte sau pachete speciale în perioada planificată de călătorie.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA345.00 LEI40.00 LEI
2 PERSOANE355.00 LEI80.00 LEI
3 PERSOANE385.00 LEI120.00 LEI
4 PERSOANE730.00 LEI160.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Perla D’Oro din Timișoara

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro