HOTEL PERLA , SLĂNIC-MOLDOVA , JUDEȚUL BACĂU

Hotelul Perla din Slănic-Moldova pare a oferi o experiență de cazare completă și relaxantă, cu o gamă variată de facilități și servicii.

Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Restaurante variate: Prezența a două restaurante oferă oaspeților opțiuni variate pentru mesele lor, inclusiv preparate internaționale pregătite de un maestru bucătar renumit. Acest lucru poate oferi o experiență culinară diversificată.
  2. Centru de fitness: Disponibilitatea unui centru de fitness oferă oportunitatea oaspeților de a-și menține rutina de exerciții fizice și de a se bucura de facilități moderne pentru fitness.
  3. Centru wellness și spa: Cu o piscină interioară, saună și salină, centrul de wellness și spa pare să ofere o gamă variată de facilități de relaxare și tratament. Acest aspect poate fi atractiv pentru cei care caută o experiență de relaxare și revitalizare.
  4. Camere bine echipate: Camerele hotelului, dotate cu facilități precum dulap, TV cu ecran plat și fierbător, împreună cu unele camere ce oferă balcon și vedere la munte, par a oferi confort și priveliști frumoase.
  5. Piscină interioară: Prezența unei piscine interioare oferă oaspeților posibilitatea de a se relaxa și de a se bucura de înot în orice moment al anului.
  6. Aeroport apropiat: Faptul că hotelul este la doar 51 km de Aeroportul Internațional George Enescu Bacău poate fi un avantaj pentru cei care călătoresc cu avionul.
  7. Activități în apropiere: Oferirea de activități precum schiul în apropiere poate adăuga o notă de distracție și aventură șederii.
  8. Recepție non-stop și serviciu de concierge: Cu o recepție deschisă non-stop și serviciu de concierge, hotelul pare să ofere acces și asistență continuă pentru oaspeți.

Hotelul Perla pare a fi potrivit atât pentru cei care călătoresc în interes de afaceri, cât și pentru cei care călătoresc în scop turistic, oferind o gamă variată de facilități și servicii.

CAZARETARIFEDEMIPENSIUNE
1 PERSOANA590.00 LEIINCLUSA
2 PERSOANE620.00 LEIINCLUSA
3 PERSOANE760.00 LEIINCLUSA
4 PERSOANE800.00 LEIINCLUSA

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Perla din Slănic-Moldova.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro