HOTEL PICCOLO MONDO BY CITYBOOKINGS , BUCURESTI , SECTOR 1

Piccolo Mondo by CityBookings oferă o locație convenabilă în sectorul 1 din București și furnizează o gamă de facilități pentru o ședere confortabilă. Iată câteva detalii despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Hotelul se află la mai puțin de 1 km de Arcul de Triumf, la 12 minute de mers pe jos de Muzeul Țăranului Român și la 1,2 km de Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, oferind acces facil la atracții importante din oraș.
  2. Facilități în cameră: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, WiFi gratuit, baie privată și TV cu ecran plat. Unele camere includ un fierbător, iar altele au și o bucătărie echipată cu cuptor cu microunde și prăjitor de pâine. Lenjeria de pat și prosoapele sunt furnizate în toate camerele.
  3. Opțiuni de masă: Hotelul dispune de un restaurant care servește preparate din Orientul Mijlociu și internaționale. De asemenea, sunt disponibile opțiuni halal la cerere.
  4. Servicii suplimentare: Oaspeții beneficiază de room service și un depozit de bagaje pentru a-și gestiona comod lucrurile personale.
  5. Atracții în apropiere: Printre atracțiile din vecinătate se numără Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti, stația de metrou Gara de Nord și Casa Ceaușescu.
  6. Aeroport apropiat: Aeroportul Băneasa se află la doar 5 km distanță de hotel, facilitând călătoriile.

Piccolo Mondo by CityBookings pare să ofere o opțiune confortabilă pentru cei care doresc să exploreze Bucureștiul, beneficiind de facilități moderne și accesibilitate către diverse obiective turistice.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA560.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE705.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE815.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1410.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Piccolo Mondo by CityBookings

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro