HOTEL PISCUL NEGRU , CUMPĂNA , ARGEȘ

Hotelul Piscul Negru este o destinație minunată în mijlocul frumosului lanț muntos Făgăraș din Carpați.

Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  • Amplasare pitorească: Hotelul Piscul Negru se află pe celebrul drum Transfăgărășan, în mijlocul unui decor natural impresionant. Acesta oferă o vedere uimitoare asupra peisajelor montane și a naturii înconjurătoare.
  • Camere moderne: Camerele și suitele sunt mobilate într-un stil modern și au podele din lemn, oferind un aspect cald și confortabil. Oferă acces gratuit la internet WiFi, canale TV internaționale și zone de relaxare pentru a vă bucura de ședere.
  • Restaurant elegant: Hotelul are un restaurant elegant care servește preparate din bucătăria tradițională românească și oferă o selecție rafinată de vinuri. Acesta poate fi locul perfect pentru a vă bucura de gusturile locale.
  • Activități în aer liber: Datorită locației sale montane, hotelul este un punct de plecare ideal pentru activități în aer liber. Puteți merge la schi pe pârtia privată a hotelului, face drumeții pe traseele montane sau să mergeți la vânătoare în pădurile carpatine.
  • Explorarea zonelor înconjurătoare: Hotelul Piscul Negru se află la distanță rezonabilă de atracții precum Cetatea Poienari, barajul Vidraru și lacul glaciar Bâlea. Acestea sunt locuri minunate pentru a vă bucura de natură și pentru a explora istoria și cultura regiunii.

Cu peisaje montane spectaculoase și o gamă variată de activități în aer liber, Hotelul Piscul Negru este potrivit pentru cei care doresc să experimenteze frumusețea și aventura în Carpați.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA300.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE350.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE450.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE700.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Piscul Negru din Cumpăna

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro