HOTEL PLAISIR , PLOIESTI , PRAHOVA

Hotelul PLAISIR din Ploiești pare a fi o opțiune convenabilă pentru călătorii în zonă. Iată câteva detalii importante despre acest hotel:

  1. Locație Atrăgătoare: Hotelul se află în Ploiești, la aproximativ 38 km de Salina Slănic, ceea ce îl face potrivit pentru cei care doresc să viziteze această atracție locală.
  2. Facilități Diverse: Hotelul oferă o gamă de facilități, inclusiv o grădină, un lounge comun, o terasă și parcare privată gratuită. Există și un bar în incinta hotelului.
  3. Camere Confortabile: Camerele sunt dotate cu aer condiționat, dulap pentru haine, televizor cu ecran plat și baie privată. Unele camere au balcon, oferind o privire mai frumoasă asupra zonei.
  4. WiFi Gratuit: Accesul la internet WiFi este oferit gratuit în camerele hotelului, ceea ce poate fi util pentru a rămâne conectat.
  5. Restaurant: Hotelul dispune de un restaurant, permițând oaspeților să aibă opțiuni de luat masa la locația lor de cazare.
  6. Atracții în Apropiere: Hotelul se află la aproximativ 45 km de Therme București și la 46 km de Edenland Park, oferind oportunități de explorare a altor atracții din zonă.
  7. Acces ușor la Aeroport: Aeroportul Internaţional Henri Coandă București este situat la aproximativ 46 km distanță, permițând călătorilor să ajungă cu ușurință la și de la aeroport.

În ansamblu, hotelul PLAISIR pare să ofere facilități și servicii esențiale pentru o ședere confortabilă în Ploiești, inclusiv acces la internet, parcare privată și opțiuni de luat masa. Acesta poate fi o alegere potrivită pentru cei care vizitează zona în scop de agrement sau afaceri.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA275.00 LEI
2 PERSOANE300.00 LEI
3 PERSOANE575.00 LEI
4 PERSOANE600.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Plaisir din Ploiesti

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro