HOTEL PLATINIA , CLUJ-NAPOCA , CLUJ

Hotelul Platinia: Oază de Confort în Inima Clujului

Descoperiți eleganța și confortul la Hotelul Platinia din Cluj-Napoca, situat la doar 10 minute de centrul vechi și Parcul Central Simion Bărnuțiu. Acesta oferă facilități premium pentru o ședere de neuitat:

 1. Camere Elegante și Moderne:
  • Camerele, decorate cu gust în nuanțe lemnoase, creează o atmosferă caldă și primitoare. Dotările includ TV cu ecran plat, aparat de cafea și birou. Unele camere au balcon pentru a vă bucura de aerul proaspăt.
 2. WiFi Gratuit și Recepție non-stop:
  • Beneficiați de conexiune WiFi gratuită și suport continuu la recepție pentru a vă asigura că aveți tot ce vă trebuie în orice moment al zilei.
 3. Servicii Business:
  • Oferim facilități pentru oaspeții de afaceri, inclusiv săli de ședințe bine echipate și servicii de parcare cu valet.
 4. Opțiuni Culinare Diverse:
  • Savurați micul dejun tip bufet sau luați masa la restaurantul à la carte al hotelului. Bucurați-vă de o varietate de opțiuni și descoperiți arome delicioase.
 5. Centru Comercial Integrat:
  • Explorați magazinele și restaurantele din centrul comercial al hotelului, oferindu-vă acces la tot ceea ce aveți nevoie la doar câțiva pași distanță.
 6. Locație Strategică:
  • Hotelul este la câțiva pași de stadionul Cluj Arena și la o distanță convenabilă de EXPO Transilvania. Aeroportul Internațional Avram Iancu este la doar 9 km distanță.

Experimentați luxul și ospitalitatea la Hotelul Platinia, unde confortul dvs. este prioritatea noastră. Rezervați acum pentru o experiență desăvârșită în Cluj-Napoca!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA850.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE915.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1765.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1830.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Platinia din Cluj-Napoca

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro