HOTEL PODU’ CU LANȚURI , BACĂU , JUDEȚUL BACĂU

Podu’ cu Lanțuri pare a fi un complex diversificat de cazare, inclusiv un hotel de 4 stele (Vila Antanta 3 *) și o pensiune (Pension Alsace 3 *). Iată câteva aspecte notabile despre acest complex:

  1. Diverse opțiuni de cazare: Complexul include un hotel de 4 stele (Vila Antanta 3 *) și o pensiune (Pension Alsace 3 *) cu camere tematice de 3 stele. Aceasta poate oferi o gamă variată de opțiuni de cazare pentru diferite preferințe și bugete.
  2. Grădină și bar: Prezența unei grădini și a unui bar poate oferi oaspeților spații plăcute pentru relaxare și socializare.
  3. Restaurant: Faptul că complexul are un restaurant oferă oaspeților opțiunea de a lua masa la fața locului.
  4. Recepție non-stop: O recepție deschisă non-stop este un avantaj pentru oaspeți, oferindu-le asistență și acces la servicii în orice moment al zilei sau al nopții.
  5. Camere cu facilități moderne: Camerele par să ofere facilități moderne precum TV cu ecran plat, aer condiționat și unele camere pot avea balcoane cu vedere la lac.
  6. Mic dejun continental: Faptul că se oferă mic dejun continental în fiecare dimineață poate fi un plus pentru oaspeți.
  7. Apropiere de Aeroportul Internațional Bacău: Cu o locație la doar 7 km de Aeroportul Internațional Bacău, complexul poate fi convenabil pentru călătorii care ajung sau pleacă cu avionul.
  8. Vedere la lac: Posibilitatea ca unele camere să aibă balcon cu vedere la lac poate adăuga o notă pitorească șederii.

Prin oferirea unei varietăți de opțiuni de cazare și facilități, Podu’ cu Lanțuri pare să ofere o experiență completă pentru oaspeții săi.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA340.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE380.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE470.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE760.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Posada Vidraru.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro