HOTEL POESIS , SATU MARE , SATU MARE

Camerele elegante ale Hotelului Poesis Satu Mare au podea din lemn şi mobilier clasic. Spatiul interioir ofera o combinative armonioasa de confort modern si elegant aristocrata. Fiecare include o baie privată dotată cu articole de toaletă, TV prin satelit şi aer condiţionat. Fiecare camera are o personalitate si un stil aparte si ofera oaspetilor bucuria de a gasi relaxare si armonie intr-un decor incarcat de valoare artistica.

Hotelul asigura oaspetilor sai 9 camere impartite astfel: 5 camere cu pat dublu, 1 apartament, 2 camere prezidentiale si 1 camera twin, dotate cu toate facilitatile: Internet, aer conditionat, LCD-uri, un restaurant, o sala de conferinte, acestea din urma constituind si locuri ideale pentru organizarea de evenimente.

Oaspetii pot lua masa la restaurantul din incinta, care serveste specialitati romanesti traditionale si mancaruri internationale dintre cele mai apreciate. Acesta este decorat cu podea de lemn, iluminare ambientală calda si tavan înalt, constituind un loc ideal pentru a savura o masă placută si un pahar de vin.

Hotelul Poesis are o receptie cu program non-stop si ofera Wi-Fi gratuit in intreaga incinta, precum si parcare gratuita.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA225.00 LEI
2 PERSOANE265.00 LEI
3 PERSOANE365.00 LEI
4 PERSOANE365.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Poesis din Satu Mare

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro