HOTEL POPA SOARE – CENTRAL , BUCURESTI , SECTOR 2

Hotelul Popa Soare – Central din București oferă o serie de facilități și servicii pentru o ședere confortabilă. Iată câteva informații cheie despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Hotelul beneficiază de o locație ideală în București, facilitând accesul rapid la diverse puncte de interes, inclusiv stația de metrou Iancului, Teatrul Național București TNB și Biserica Stavropoleos.
  2. Camere cu aer condiționat: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, asigurând confortul oaspeților în diferite condiții meteorologice.
  3. Acces gratuit la internet WiFi: Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, asigurând conectivitatea în timpul șederii lor.
  4. Terasă și lounge comun: Hotelul dispune de o terasă și un lounge comun, oferind spații suplimentare pentru relaxare și socializare.
  5. Bar și restaurant: Barul hotelului este locul ideal pentru a savura diverse băuturi. Restaurantul oferă preparate din bucătăria italiană, mediteraneeană și pizza. Opțiuni vegetariene și fără gluten sunt disponibile la cerere.
  6. Servicii suplimentare: Oaspeții au la dispoziție room service, o recepție cu program non-stop și un serviciu de schimb valutar, asigurându-se că nevoile lor sunt îndeplinite pe durata șederii.
  7. Mic dejun continental: Oaspeții pot începe ziua cu un mic dejun continental oferit de hotel.
  8. Camere bine echipate: Camerele includ fierbător și unele au balcon. TV-ul cu ecran plat cu canale prin satelit completează facilitățile din cameră.
  9. Aeroport în apropiere: Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Băneasa, situat la 9 km distanță de hotel.

Prin aceste facilități și servicii, Hotelul Popa Soare – Central oferă o experiență plăcută și practică pentru călătorii în București.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA495.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE535.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE635.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1070.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Popa Soare – Central din București , Sector 2

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro