HOTEL POSADA , CURTEA DE ARGEȘ , ARGEȘ

Hotel Posada din Curtea de Argeș oferă o experiență modernizată și plină de farmec, inclusiv facilități de cazare și gastronomie.

Iată câteva detalii cheie despre acest complex:

  1. Localizare: Complexul se află în Curtea de Argeș, în apropierea mânăstirii meșterului Manole, oferind oportunități de explorare a obiectivelor istorice și culturale din zonă.
  2. Modernizare în 2021: Hotelul a fost complet modernizat în anul 2021, indicând un nivel ridicat de confort și facilități actualizate.
  3. Restaurant Posada: Restaurantul Posada oferă preparate gustoase din bucătăria românească și internațională. Ocazional, sunt organizate seri folclorice pentru a oferi oaspeților o experiență culturală autentică. Mesele pot fi savurate și în aer liber pe terasa înconjurată de vegetație verde.
  4. Mic dejun inclus: Micul dejun este inclus în tariful camerei, oferind oportunitatea oaspeților de a începe ziua cu energie.
  5. Internet wireless gratuit: Oaspeții au acces gratuit la internet wireless în întregul complex Hotel Posada, facilitând conexiunea online.
  6. Obiective în apropiere: Complexul se află în imediata apropiere a unor atracții importante, cum ar fi biserica Mânăstirii Argeș, biserica Olari, Casa Memorială Dumitru Norocea și ruinele bisericii Sân Nicoară.
CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA440.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE490.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE930.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE980.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Posada din Curtea de Argeș.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro