HOTEL PRAHOVA , SATURN , CONSTANTA

Hotelul Prahova, situat în stațiunea Saturn, oferă o experiență de cazare confortabilă și convenabilă. Iată câteva aspecte importante despre facilitățile și serviciile oferite:

  1. Locație convenabilă: Hotelul se află la doar 200 de metri de plaja cu nisip, oferind o accesibilitate ușoară pentru o zi relaxantă la mare.
  2. Restaurant cu specific românesc: Oferă o varietate de mâncăruri din bucătăria românească, permițând oaspeților să experimenteze deliciile locale.
  3. WiFi gratuit: Pentru a satisface nevoile de conectivitate ale oaspeților, hotelul oferă acces gratuit la internet prin WiFi.
  4. Camere confortabile: Fiecare cameră este dotată cu TV prin cablu, baie privată cu articole de toaletă gratuite și duș. Unele camere oferă și o frumoasă vedere la mare, în timp ce camerele de la etajul superior au balcon.
  5. Restaurant cu terasă: Oferă oaspeților posibilitatea de a lua masa în aer liber în timpul verii, oferind o atmosferă plăcută.
  6. Opțiuni pentru diete speciale: Oaspeții pot solicita meniuri adaptate unor diete speciale, asigurându-se că toate preferințele alimentare sunt respectate.
  7. Bar bine echipat: Barul hotelului oferă o gamă largă de băuturi, atât calde, cât și reci, pentru a satisface diversele preferințe ale oaspeților.
  8. Facilități suplimentare: Hotelul dispune de lift și recepție deschisă nonstop, pentru a asigura confortul și asistența la orice oră. Parcarea este disponibilă în apropiere, la un cost suplimentar.
  9. Atracții în apropiere: Gara Mangalia se află la doar 1 km distanță, iar parcurile acvatice Balada și Cleopatra sunt la doar 50 de metri de hotel. Constanța se află la o distanță de 43 km, oferind oportunități de explorare suplimentare.

Hotelul Prahova pare să ofere o gamă variată de facilități pentru a satisface nevoile diferite ale oaspeților, indiferent dacă aceștia sunt în căutare de relaxare la plajă sau de explorare a zonelor înconjurătoare.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA265.00 LEI40.00 LEI
2 PERSOANE290.00 LEI80.00 LEI
3 PERSOANE555.00 LEI120.00 LEI
4 PERSOANE580.00 LEI160.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Prahova din Saturn

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro