HOTEL PRESIDENT , BĂILE OLĂNEȘTI , VÂLCEA

Hotelul President: Oază de Relaxare în Băile Olănești

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe autentice în mijlocul naturii, Hotelul President din Băile Olănești este alegerea perfectă pentru dvs. Aici veți găsi confort, tradiție și oportunitatea de a vă bucura de izvoarele sulfuroase locale. Iată de ce ar trebui să alegeți Hotelul President pentru următoarea dvs. escapadă:

  1. Locație liniștită și naturală: Situat la doar 500 de metri de celebrele izvoare sulfuroase ale stațiunii Băile Olănești, Hotelul President vă oferă o oază de liniște și relaxare în mijlocul naturii. Aici veți putea să vă destindeți și să vă încărcați bateriile într-un mediu plin de verdeață și prospețime.
  2. Camere confortabile și facilități moderne: Camerele hotelului sunt amenajate pentru a vă oferi o ședere confortabilă și odihnitoare. Cu aer condiționat pentru a vă menține temperatura optimă, acces gratuit la internet WiFi pentru a rămâne conectați cu cei dragi, veți găsi toate facilitățile necesare pentru un sejur plăcut.
  3. Gastronomie tradițională: Restaurantul hotelului vă așteaptă cu preparate delicioase din bucătăria tradițională românească. Bucurați-vă de gusturi autentice și de savoarea ingredientelor locale, într-un cadru primitor și plin de ospitalitate. De asemenea, puteți lua o pauză și vă puteți relaxa la barul hotelului, savurând o băutură răcoritoare sau o cafea aromată.
  4. Acces ușor la mijloacele de transport: Cu autogara situată la doar 500 de metri distanță și gara din Râmnicu Vâlcea la 20 de kilometri distanță, Hotelul President este ușor accesibil pentru cei care călătoresc cu mijloacele de transport în comun sau cu mașina proprie.

Indiferent dacă căutați să vă relaxați în apele sărate ale izvoarelor sulfuroase sau să explorați frumusețile naturale din jurul stațiunii Băile Olănești, Hotelul President vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență de neuitat. Rezervați acum și pregătiți-vă să vă bucurați de o vacanță revitalizantă și plină de farmec în mijlocul naturii!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA415.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE415.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE830.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE830.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul President din Băile Olănești.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro