HOTEL PRESTIGE , ALBA IULIA , ALBA

Bine ați venit la Hotel Prestige, un loc unde confortul și eleganța se împletesc armonios pentru a vă oferi o experiență memorabilă în inima pitorească a orașului Alba Iulia.

Conectivitate Fără Efort: Cu Wi-Fi gratuit în întreaga locație, vă asigurăm că sunteți mereu conectați cu cei dragi și cu lumea din jur.

Oază în Aer Liber: Terasa noastră comună vă așteaptă să vă relaxați sub cerul senin sau să vă bucurați de o seară plăcută în compania prietenilor.

Bucătărie : Descoperiți bucatele delicioase pregătite în restaurantul nostru, iar micul dejun zilnic vă va pregăti pentru o zi plină de aventuri. Barul nostru oferă un cadru relaxant pentru a vă delecta cu băuturi fine.

Distracție pentru Toată Familia: Locul de joacă pentru copii aduce un zâmbet pe fețele celor mici, iar masa de biliard, masa de ping-pong și panoul de darts garantează distracție pentru toți oaspeții.

Camere Spațioase și Echipate: Fiecare cameră este o adevărată oază de relaxare, echipată cu TV cu ecran plat și canale prin cablu pentru divertismentul dumneavoastră. Minibarul bine aprovizionat și baia dotată cu duș și uscător de păr vă oferă un confort deplin. Lenjeria de pat și prosoapele incluse în tarif adaugă un plus de rafinament.

Parcare și Acces Ușor: Parcarea privată gratuită vă oferă liniștea că mașina dumneavoastră este în siguranță, iar stația de autobuz la doar 250 de metri asigură acces ușor la transportul public.

Explorare Facilitată: Cu gara la 2 km și Cetatea Medievală la 1,5 km, vă invităm să explorați cu ușurință cele mai importante atracții ale orașului.

La Hotel Prestige, nu vă oferim doar un loc de cazare, ci vă invităm într-o experiență. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm într-un ambient primitor și să vă facem să vă simțiți ca acasă departe de casă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA160.00 LEI40.00 LEI
2 PERSOANE200.00 LEI80.00 LEI
3 PERSOANE280.00 LEI120.00 LEI
4 PERSOANE400.00 LEI160.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Prestige din Alba Iulia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro