HOTEL PRINCE , MIERCUREA-CIUC , HARGHITA

Hotelul Prince din Miercurea-Ciuc pare a fi o opțiune de cazare potrivită pentru cei care vizitează orașul. Iată câteva detalii despre acest hotel:

  • Locație Convenabilă: Hotelul se află în partea de nord a orașului Miercurea-Ciuc, la o distanță de aproximativ 2 km de centrul orașului și de gară. Acest lucru poate face accesul la diverse puncte de interes sau facilități din oraș destul de convenabil.
  • Facilități de Cazare: Hotelul oferă camere dotate cu TV prin cablu și băi private. Unele dintre camere oferă facilități suplimentare, cum ar fi aer condiționat și frigider, ceea ce poate contribui la confortul oaspeților.
  • Restaurant la Proprietate: Oferă un restaurant unde oaspeții pot savura mâncăruri și băuturi, ceea ce poate fi convenabil pentru cei care doresc să servească masa la proprietate.
  • Parcare și WiFi Gratuit: Hotelul oferă parcare privată gratuită și acces la WiFi gratuit, facilități care pot face șederea oaspeților mai comodă.
  • Acces la Transport Public: Hotelul se află la aproximativ 100 m de o stație de autobuz, ceea ce poate fi util pentru cei care doresc să utilizeze transportul public pentru a explora orașul.
  • Parc în Apropiere: Parcul central se află la o distanță de aproximativ 900 m de hotel, ceea ce poate oferi oportunități pentru plimbări și recreere în aer liber.

Hotelul Prince pare a oferi o opțiune de cazare convenabilă pentru cei care vizitează Miercurea-Ciuc.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA150.00 LEI20,00 LEI
2 PERSOANE180.00 LEI40,00 LEI
3 PERSOANE240.00 LEI60,00 LEI
4 PERSOANE280.00 LEI80,00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Prince din Miercurea-Ciuc

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro