HOTEL PRINCIPAL , COSTINEȘTI , CONSTANȚA

Hotelul Principal din Costinești pare să ofere o serie de facilități și servicii utile. Iată o prezentare a aspectelor cheie ale acestuia:

  1. Locație: Hotelul este situat la intrarea în Costinești, la o distanță convenabilă de plajă și de alte facilități locale. Este la 700 de metri de gara Costinești Tabără și la doar 10 metri de o stație a autobuzului local.
  2. Parcare gratuită: Oferă parcare privată gratuită pentru oaspeți, facilitând călătoriile cu autoturismul personal.
  3. Conectivitate WiFi: Accesul gratuit la internet WiFi este disponibil în întreaga proprietate, permițând oaspeților să rămână conectați.
  4. Dotări în cameră: Camerele hotelului sunt dotate cu frigider, balcon și baie privată cu duș. Aerul condiționat este inclus în tarif.
  5. Zonă de relaxare: Hotelul are un bar cu o zonă mare de relaxare, prevăzută cu mese și fotolii, oferind oportunități pentru socializare și relaxare.
  6. Facilități de grătar: Oaspeții pot utiliza facilitățile de grătar, ceea ce poate fi o opțiune plăcută pentru cine preferă să pregătească mâncarea în aer liber.
  7. Apropiere de magazine alimentare: Există magazine alimentare la mai puțin de 100 de metri de hotel, facilitând achizițiile pentru nevoile de bază.
  8. Restaurante și cluburi de noapte: Cele mai apropiate restaurante și cluburi de noapte sunt la o distanță scurtă de mers pe jos.
  9. Plajă: Plaja de nisip a Mării Negre este la aproximativ 1 km distanță.
  10. Opțiuni de livrare la hotel: Restaurantul de vizavi poate face livrări la hotel, oferind oaspeților opțiuni suplimentare pentru masă.

Pentru cele mai recente informații despre facilități, tarife și disponibilitate, este întotdeauna recomandat să verificați site-ul oficial al hotelului sau să îi contactați direct. Recenziile altor călători pot, de asemenea, oferi perspective utile.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA
2 PERSOANE
3 PERSOANE
4 PERSOANE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Principal din Costinesti

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro