HOTEL PRINZ GREGOR , BRAȘOV , JUDEȚUL BRAȘOV

Prinz Gregor este un hotel de 3 stele situat în Brașov, oferind o serie de facilități și servicii pentru a asigura confortul și plăcerea oaspeților.

Iată mai multe detalii despre facilitățile oferite de hotel:

  1. Localizare convenabilă: Situat la doar 700 de metri de Turnul Alb și la 5 km de Paradisul Acvatic, hotelul beneficiază de o poziționare centrală în Brașov, aproape de numeroase puncte de interes.
  2. Camere confortabile: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat și baie privată. Un birou este disponibil în fiecare cameră, oferind un spațiu de lucru sau de relaxare.
  3. WiFi gratuit: Oaspeții au acces gratuit la internet WiFi în toate camerele, facilitând conectivitatea și accesul la informații online.
  4. Mic dejun continental: Hotelul oferă un mic dejun continental în fiecare dimineață, asigurându-se că oaspeții încep ziua cu energie.
  5. Parcare privată: Prinz Gregor dispune de parcare privată pentru oaspeții cu mașini personale, oferindu-le un loc sigur pentru autovehiculele lor.
  6. Personal receptiv: Personalul de la recepție vorbește atât engleza, cât și româna, fiind disponibil pentru a oferi asistență și informații.
  7. Apropieri de puncte de interes: Hotelul se află în apropierea unor atracții populare, cum ar fi Turnul Negru, Strada Sforii și Piața Sfatului, facilitând explorarea orașului.
  8. Accesibilitate la Aeroportul Internațional Sibiu: Cel mai apropiat aeroport, Aeroportul Internațional Brasov-Ghimbav , este situat la o distanță de aproximativ 10 km de hotel.

Cu facilități variate și o poziționare centrală, Prinz Gregor oferă o opțiune convenabilă pentru cei care doresc să descopere frumusețile și atracțiile din Brașov.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA335.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE385.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE720.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE770.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Prinz Gregor

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro