HOTEL PROTON K3 , NEPTUN , CONSTANTA

Hotelul Proton K3 din stațiunea Neptun este o alegere potrivită pentru cei care doresc să se cazeze într-o locație centrală și să aibă acces ușor la plajă și alte facilități. Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Cu o poziție centrală în stațiunea Neptun, hotelul se află la doar 9 minute de mers pe jos de plajă, ceea ce îl face convenabil pentru turiști.
  2. Terasă de vară: Prezența unei terase de vară vă oferă posibilitatea de a vă relaxa și de a vă bucura de aerul liber în timpul șederii dvs.
  3. WiFi gratuit: Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, astfel încât oaspeții să poată rămâne conectați.
  4. Camere practice: Camerele sunt mobilate practic și dispun de facilități de bază, inclusiv TV prin cablu și băi private cu duș.
  5. Apropiere de magazine și restaurante: Cu mai multe magazine, restaurante și magazine alimentare la o mică distanță de mers pe jos, oaspeții au acces la o varietate de opțiuni culinare și de cumpărături.
  6. Transport public convenabil: O stație de autobuz se află la doar 50 de metri de proprietate, ceea ce facilitează călătoriile în jurul stațiunii. Gara este, de asemenea, la mai puțin de 1 km distanță, permițând călătoriile către alte destinații.

Hotelul Proton K3 pare a fi o alegere potrivită pentru cei care doresc să exploreze stațiunea Neptun și să aibă acces ușor la plajă, facilități de cumpărături și opțiuni de luat masa în proximitate.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA355.00 LEI
2 PERSOANE355.00 LEI
3 PERSOANE710.00 LEI
4 PERSOANE710.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Proton K3 din Neptun

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro