HOTEL PROTON , NEPTUN , CONSTANTA

Hotelul Proton din Neptun pare a fi o opțiune confortabilă pentru cei care vizitează stațiunea. Iată câteva detalii importante despre acest hotel:

  1. Locație Convenabilă: Hotelul este situat la doar 500 de metri de plajă și în centrul stațiunii Neptun, oferind o poziție centrală și acces ușor la atracții și facilități.
  2. WiFi Gratuit: Oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în întregul hotel, permițând oaspeților să rămână conectați.
  3. Camere Confortabile: Camerele hotelului sunt echipate cu TV cu canale prin cablu și frigider mic, asigurând facilități pentru o ședere confortabilă. Băile private au duș și articole de toaletă gratuite.
  4. Lounge Comun și Cafenea cu Terasă de Vară: Hotelul oferă un lounge comun cu TV și o cafenea cu terasă de vară, unde oaspeții se pot relaxa și socializa.
  5. Restaurant în Apropiere: Există un restaurant chiar în fața hotelului, iar oportunități de cumpărături sunt disponibile la câțiva pași.
  6. Acces ușor la Transport Public: Cea mai apropiată stație de autobuz se află la doar 20 de metri de Proton, ceea ce facilitează deplasarea către alte locații din stațiune sau din apropiere. Gara se află la 1 km distanță.
  7. Parcare Publică: Există locuri de parcare publică disponibile în apropierea hotelului, ceea ce poate fi util pentru oaspeții care călătoresc cu mașina.

Hotelul Proton pare a oferi o gamă de facilități pentru o ședere comodă în Neptun, fiind potrivit pentru turiști interesați de plajă, cumpărături și acces facil la serviciile din stațiune. Este o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc să exploreze zona de coastă a Mării Negre.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA280.00 LEI
2 PERSOANE310.00 LEI
3 PERSOANE540.00 LEI
4 PERSOANE62000 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Proton din Neptun

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro