HOTEL RADARULUI , COSTINEȘTI , CONSTANȚA

Descoperiți Liniștea și Relaxarea la Hotel Radarului din Costinești

Pentru o escapadă relaxantă și plăcută pe litoralul Mării Negre, Hotelul Radarului Costinești din Schitu este alegerea ideală. Iată de ce ar trebui să luați în considerare acest hotel:

  1. Locație Liniștită: Situat într-o zonă pitorească din Schitu, Hotel Radarului Costinești oferă o atmosferă liniștită și relaxantă, departe de agitația orașului. Cu toate acestea, este ușor accesibil, fiind la doar 19 minute de mers pe jos de Obeliscul din Costinesti.
  2. Facilități Confortabile: Hotelul dispune de camere confortabile, dotate cu facilități moderne pentru a vă asigura o ședere plăcută. Toate camerele sunt prevăzute cu televizor cu ecran plat și baie privată cu duș. Puteți fi sigur că veți avea tot ce aveți nevoie pentru o ședere confortabilă.
  3. WiFi Gratuit: Pentru a vă menține conectat în timpul șederii, hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Astfel, puteți rămâne în legătură cu cei dragi sau puteți lucra de la distanță fără probleme.
  4. Asistență Ospitalieră: Personalul de la recepție, vorbitor de engleză britanică și română, este disponibil 24/7 pentru a vă oferi asistență și a vă ajuta cu orice aveți nevoie. Indiferent de întrebările sau solicitările dvs., veți găsi mereu o mână de ajutor la Hotel Radarului Costinești.
  5. Atracții în Apropiere: Hotelul este înconjurat de diverse atracții turistice, inclusiv Plaja Costinești, Plaja 23 August și Costinești Amusement Park. Dacă doriți să explorați zona, aveți multe opțiuni interesante la dispoziție.

Cu toate aceste facilități și atracții în apropiere, Hotel Radarului Costinești este alegerea perfectă pentru o vacanță liniștită și relaxantă pe litoralul românesc. Rezervați acum și pregătiți-vă să vă bucurați de soare, mare și peisaje pitorești în timpul șederii dvs.

CAZARETARIFEMASA
1 PERSOANA330.00 LEIPENSIUNE COMPLETA
2 PERSOANE370.00 LEIPENSIUNE COMPLETA
3 PERSOANE550.00 LEIPENSIUNE COMPLETA
4 PERSOANE740.00 LEIPENSIUNE COMPLETA

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Radarului din Costinești.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro