HOTEL RAINER , BRAȘOV , JUDEȚUL BRAȘOV

Hotelul Rainer din Brașov oferă o locație plăcută și liniștită, fiind la doar 5 minute de mers cu mașina de centrul orașului.

Iată un rezumat al caracteristicilor principale:

  1. Localizare convenabilă: Hotelul se află la doar 5 minute de mers cu mașina de centrul orașului Brașov, având legături bune cu orașul vechi și centrul comercial.
  2. Clădire istorică: Hotelul este găzduit într-o clădire istorică construită în 1929 și a fost restaurat pentru a păstra ambianța sa de odinioară.
  3. Personal amabil și serviabil: Personalul hotelului este caracterizat drept amabil și serviabil, oferind asistență oaspeților. Hotelul are o recepție deschisă non-stop, iar serviciul de transfer poate fi asigurat la un cost suplimentar.
  4. Mic dejun disponibil: Oaspeții pot savura micul dejun în sala de mese a hotelului. În apropiere se află și un supermarket deschis non-stop.
  5. Atracții în apropiere: Parcul acvatic Paradisul Acvatic poate fi accesat în doar 3 minute de mers cu mașina, iar centrul comercial Coresi se află la 3 km distanță.
  6. Aeroportul Internațional Otopeni: Aeroportul se află la o distanță de 154 km.

Cu o atmosferă istorică și facilități moderne, Hotelul Rainer pare să ofere o opțiune confortabilă și convenabilă pentru cei care vizitează Brașovul și împrejurimile.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA300.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE360.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE660.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE720.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Rainer din Brașov

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro