HOTEL RAMADA BY WYNDHAM , ORADEA , BIHOR

Hotelul Ramada beneficiază de o locație convenabilă în Oradea, la aproximativ 2 minute de mers cu mașina de centrul istoric al orașului. Hotelul include Riserva Wine Spa, care are centru de fitness, 2 saune, o cameră salină, o sală de relaxare și o terasă cu 2 căzi cu hidromasaj și vedere panoramică la centrul vechi al orașului. Oaspeții beneficiază gratuit de acces la internet WiFi și de parcare.

Fiecare cameră este amenajată cu gust și are control climateric digital, zonă de relaxare cu smart TV cu ecran plat, seif pentru laptop, minibar și facilități de călcat. Baia include cabină de duș cu efect de ploaie și articole de toaletă ecologice gratuite. Unele camere includ facilități de cafea, ceai sau espresso.

Restaurantul STEAK HUB, care are un bar și o terasă mare, servește o mare varietate de vinuri, preparate internaționale, fripturi din carne maturată prin uscare și un meniu gourmet. Oaspeții se pot relaxa vizionând un film sau jucând biliard, bowling și tenis de masă în cel mai apropiat mall, situat la 6 minute de mers cu mașina.

La un cost suplimentar, oaspeții se pot bucura de o gamă largă de terapii cu vin la Riserva Wine Spa și pot beneficia de acces la un centru de afaceri modern, complet echipat, cu 3 săli de conferințe mari și o sală de ședințe.

Hotelul Ramada se află la 4 km de aeroport, la 5 km de parcul acvatic Nimphaea și la 10 km de Băile Felix. Serviciul de transfer este disponibil la cerere și la un cost suplimentar.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA500.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE580.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1155.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1235.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Ramada din Oradea.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro