HOTEL RANDUNICA , VALIUG , CARAS-SEVERIN

Hotelul Randunica din Văliug ofera o experiență de cazare relaxantă într-un cadru natural, cu diverse facilități pentru a satisface nevoile oaspeților.

Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  1. Locație pitorească: Situat în Văliug, la 48 km de Cascada Bigăr, hotelul beneficiază de o locație pitorească potrivită pentru cei care doresc să se bucure de natură și frumusețea peisajului.
  2. Cazare de 2 stele: Hotelul oferă cazare de 2 stele, indicând o opțiune de buget cu facilități de bază, dar confortabile.
  3. Facilități în cameră: Fiecare cameră este dotată cu un dulap pentru haine, televizor cu ecran plat, baie privată, lenjerie de pat și prosoape, asigurând confortul oaspeților.
  4. Restaurant cu specific european: Restaurantul hotelului servește preparate din bucătăria europeană, oferind o varietate de opțiuni culinare pentru oaspeți.
  5. Zonă de agrement: Hotelul Randunica dispune de o grădină, o terasă și un bar, oferind oaspeților locuri de relaxare și socializare în aer liber.
  6. Activități recreative: Oaspeții au posibilitatea să se bucure de activități precum grătarul, tenisul de masă și darts-ul. Zona din jur este potrivită pentru hiking, oferind oportunități de explorare a naturii.
  7. Acces la aeroport: Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Vršac, situat la 120 km de hotel, facilitând călătoriile pentru oaspeții care sosesc cu avionul.

Hotelul Randunica pare să fie o opțiune potrivită pentru cei care caută o ședere într-un mediu natural, cu o gamă variată de activități recreative și facilități de bază pentru o experiență confortabilă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA205.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE225.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE435.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE450.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Randunica din Valiug.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro