HOTEL RAREȘ , BOTOȘANI , JUDEȚUL BOTOȘANI

Hotelul Rareș, situat în orașul vechi din Botoșani, reprezintă o alegere fermecătoare pentru cei care doresc să exploreze zona și să se bucure de atmosfera istorică a acestui oraș.

Iată câteva detalii despre acest hotel:

  1. Localizare centrală: Hotelul este situat pe o stradă pietonală în orașul vechi din Botoșani, oferind o ambianță autentică și acces ușor la diverse atracții istorice și culturale.
  2. Camere confortabile: Camerele hotelului sunt dotate cu televizor cu ecran plat și oferă acces gratuit la internet WiFi, asigurând confortul oaspeților.
  3. Restaurant cu specific românesc: Hotelul dispune de un restaurant care servește preparate din bucătăria tradițională românească, oferind oportunitatea oaspeților de a gusta din deliciile locale.
  4. Bar și terasă: Oferă un bar unde oaspeții se pot relaxa și socializa. Terasa este o opțiune plăcută pentru a lua masa în aer liber în zilele cu vreme frumoasă.
  5. Recepție deschisă nonstop: Oaspeții beneficiază de servicii de recepție disponibile nonstop, asigurând asistență și suport pe durata sejurului lor.
  6. Atracții în apropiere: Hotelul se află la scurtă distanță de Biserica Ospenia și Biserica Sf. Gheorghe, oferind oportunități de explorare a patrimoniului cultural local.
  7. Parcare publică: La aproximativ 500 de metri de hotel există o parcare publică gratuită, facilitând accesul cu mașina.

Hotelul Rareș oferă astfel o experiență autentică și plăcută într-un cadru istoric, fiind potrivit pentru cei care doresc să descopere frumusețea și tradițiile orașului Botoșani.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA175.00 LEI
2 PERSOANE175.00 LEI
3 PERSOANE350.00 LEI
4 PERSOANE35000 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Rareș din Botoșani

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro