HOTEL REDIU , BOTOȘANI , JUDEȚUL BOTOȘANI

Rediu Hotel & Restaurant oferă o experiență de cazare unică într-o locație în mijlocul unei păduri, aducând o atmosferă liniștită și naturală. Iată câteva detalii relevante despre acest hotel din Botoșani:

  • Localizare: Hotelul este situat la 4 km de centrul orașului Botoșani, oferind astfel o oază de liniște departe de agitația urbană.
  • Facilități în cameră: Camerele sunt echipate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, asigurând divertisment pentru oaspeți. Fiecare cameră dispune de baie privată, iar facilitățile suplimentare includ papuci și articole de toaletă gratuite.
  • Acces gratuit la internet WiFi: Oferă conectivitate gratuită la internet, permițând oaspeților să rămână conectați în timpul șederii lor.
  • Restaurant și terasă: Hotelul dispune de un restaurant unde oaspeții se pot bucura de mâncare delicioasă, iar terasa oferă un mediu plăcut pentru a savura băuturi sau a lua masa în aer liber.
  • Bar și recepție non-stop: Oferă un bar pentru relaxare și un serviciu de recepție deschis non-stop, asigurând asistență pentru oaspeți în orice moment al zilei sau nopții.
  • Serviciu de închirieri auto: Pentru cei care doresc să exploreze zona înconjurătoare, hotelul oferă și un serviciu de închirieri auto.
  • Parcare privată gratuită: Proprietatea asigură parcare privată gratuită, oferindu-le oaspeților confort și siguranță pentru mașinile lor.
  • Atracții în apropiere: Cetatea Suceava se află la 47 km, iar Aeroportul Internațional Suceava la 39 km, oferind potențiale destinații de explorat pentru oaspeți.

Aceste facilități și servicii fac din Rediu Hotel & Restaurant o opțiune atractivă pentru cei care doresc să experimenteze o ședere liniștită în mijlocul naturii, dar totuși accesibilă la facilitățile orașului.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA245.00 LEI
2 PERSOANE265.00 LEI
3 PERSOANE510.00 LEI
4 PERSOANE530.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Rediu Hotel & Restaurant.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro