HOTEL REGAL , BEIUȘ , BIHOR

Regal Beiuș oferă o experiență plăcută și relaxantă pentru oaspeții săi în inima orașului Beiuș.

Iată câteva detalii despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Situat în Beiuș, Regal Beiuș este amplasat într-o locație convenabilă, permițând accesul ușor la atracțiile din oraș și din împrejurimi.
  2. Facilități variate: Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi o serie de facilități, inclusiv o terasă și o grădină, unde aceștia se pot relaxa și bucura de aerul proaspăt. De asemenea, este disponibil WiFi gratuit în întreaga proprietate.
  3. Camere confortabile: Camerele hotelului sunt amenajate confortabil și sunt dotate cu aer condiționat pentru a asigura un climat plăcut în orice moment al anului. Fiecare cameră beneficiază de baie proprie și este prevăzută cu televizor cu ecran plat pentru divertismentul oaspeților.
  4. Parcare privată: Pentru confortul oaspeților care călătoresc cu mașina, hotelul oferă facilități de parcare privată la locație.
  5. Acces la aeroport: Datorită proximității față de Aeroportul Internațional Oradea, oaspeții pot beneficia de un acces facil la și de la aeroport în timpul șederii lor la Regal Beiuș.

Cu facilități moderne și o atmosferă primitoare, Regal Beiuș reprezintă o alegere excelentă pentru călătorii în căutare de confort și conveniență în Beiuș.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA200.00 LEI
2 PERSOANE250.00 LEI
3 PERSOANE300.00 LEI
4 PERSOANE400.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Regal din Beiuș

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro