HOTEL REGAL , BRĂILA , JUDEȚUL BRAILA

Hotelul Regal din Brăila pare a fi o opțiune convenabilă pentru cei care doresc să exploreze orașul și să se bucure de facilitățile oferite. Iată câteva detalii importante despre acest hotel:

  • Locație centrală: Hotelul Regal este situat în orașul vechi din Brăila, ceea ce face ușor accesibile numeroase atracții și facilități din zonă.
  • WiFi gratuit: Oferă acces gratuit la internet WiFi, permițând oaspeților să rămână conectați și să își planifice excursiile și activitățile.
  • Parcare privată gratuită: Hotelul pune la dispoziție parcare privată gratuită, facilitând accesul pentru cei care călătoresc cu mașina.
  • Restaurant cu preparate românești: Restaurantul hotelului servește preparate culinare din bucătăria românească, oferind oportunitatea de a gusta mâncăruri locale.
  • Camere cu facilități utile: Camerele includ facilități precum TV prin cablu, minibar, baie privată și birou. Oaspeții pot alege camere cu aer condiționat, disponibil la un cost suplimentar.
  • Accesibil prin transport public: Stația de autobuz se află la aproximativ 200 de metri de hotel, ceea ce face ușor accesibilă rețeaua de transport public.
  • Gara la o distanță scurtă: Gara din Brăila este la doar 1 km, permițând acces facil pentru cei care aleg să călătorească cu trenul.

Hotelul Regal oferă astfel facilități și servicii utile pentru oaspeții care vizitează orașul Brăila.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA150.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE200.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE350.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE400.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Regal din Brăila

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro