HOTEL REGAL , EFORIE NORD , CONSTANȚA

Hotelul Regal este o alegere minunată pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de o vacanță plină de confort și distracție la malul mării.

Iată o descriere detaliată a facilităților și a atmosferei oferite de acest hotel:

  1. Locație perfectă: Situat la doar 30 de metri de plaja cu nisip din Eforie Nord, Hotelul Regal oferă oportunitatea unei vacanțe la malul mării, fără să fie necesar să parcurgi distanțe lungi pentru a ajunge la plajă.
  2. Camere confortabile și moderne: Fiecare unitate de cazare este echipată cu aer condiționat, asigurând un climat plăcut în zilele toride de vară. Camerele sunt dotate cu TV pentru divertisment, frigider pentru a păstra băuturile răcoritoare și o baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite, asigurând confortul și utilitatea necesare.
  3. Opțiuni de luat masa: Hotelul dispune de un restaurant care oferă atât mâncăruri tradiționale românești, cât și preparate internaționale, satisfăcând gusturile diversificate ale oaspeților. De asemenea, există și un bar unde oaspeții se pot relaxa și savura diverse băuturi răcoritoare sau cocktailuri.
  4. Terasă în timpul sezonului de vară: Pentru a completa experiența de vacanță, hotelul pune la dispoziție o terasă în aer liber în timpul sezonului de vară. Aici, oaspeții se pot bucura de soare și de briza mării în timp ce savurează o băutură răcoritoare sau gustă din delicioasele preparate oferite de restaurantul hotelului.
  5. Acces ușor la atracții locale: Hotelul este situat în apropierea Teatrului de Vară și la doar 1 kilometru de lacul Belona, oferind oportunități de recreere și divertisment în apropiere. De asemenea, stația de autobuz și gara Eforie Nord sunt la distanțe accesibile, facilitând transportul către alte destinații din zonă.
  6. Parcare gratuită: Pentru oaspeții care sosesc cu mașina, hotelul pune la dispoziție parcare gratuită, asigurându-le confortul și comoditatea necesare în timpul șederii lor.

În concluzie, Hotelul Regal oferă o combinație perfectă între confort, facilități moderne și accesibilitate la atracții locale, fiind o alegere excelentă pentru o vacanță la malul mării în Eforie Nord.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA500.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE500.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE640.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE870.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Regal din Eforie Nord.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro