HOTEL REGAT , PITEȘTI , ARGEȘ

Hotelul Regat din centrul orașului Pitești pare a oferi facilități moderne și servicii atente pentru o ședere confortabilă. Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Localizare centrală: Situat în centrul orașului Pitești, hotelul beneficiază de o poziționare convenabilă, oferind acces facil la diverse atracții și servicii locale.
  2. Camere moderne cu aer condiționat: Camerele hotelului sunt dotate cu facilități moderne, inclusiv aer condiționat, pentru a asigura confortul oaspeților.
  3. Balcon și acces gratuit la internet: Camerele dispun de balcon, iar accesul gratuit la internet este oferit, asigurând conectivitate pentru oaspeți.
  4. Facilități în cameră: Fiecare unitate de cazare include un birou, un televizor cu cablu, minibar, halate de baie și papuci în băile private, oferind facilități pentru un sejur plăcut.
  5. Restaurant cu mâncăruri regionale și internaționale: Restaurantul oferă o varietate de opțiuni culinare, inclusiv mâncăruri regionale și internaționale. Există, de asemenea, o terasă acoperită pentru a oferi o experiență de luat masa în aer liber.
  6. Servicii personalizate: Hotelul pare să ofere servicii personalizate, inclusiv pregătirea de meniuri pentru diete speciale la cerere.
  7. Recepție deschisă 24 de ore: Recepția este disponibilă nonstop, facilitând asistența și serviciile pentru oaspeți în orice moment al zilei sau nopții.
  8. Curățătorie și facilități de spălătorie: Hotelul oferă servicii de curățătorie și facilități de spălătorie pentru a asigura confortul oaspeților.
  9. Atracții în apropiere: Teatrul Alexandru Davila se află la o plimbare de 5 minute, iar Bucureștiul este accesibil în aproximativ 1 oră cu mașina.
  10. Parcare privată gratuită: Oaspeții au acces la parcare privată gratuită, facilitând păstrarea vehiculelor.

Aceste informații oferă o imagine detaliată asupra facilităților și serviciilor oferite de Hotelul Regat din Pitești. Pentru informații actualizate și rezervări, se recomandă contactarea directă a hotelului.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA250.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE250.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE270.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE500.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Regat din Pitești

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro