HOTEL REHOMA , PITESTI , ARGES

Hotelul Rehoma din Pitești sună ca o opțiune convenabilă pentru cei care vizitează orașul. Iată câteva detalii importante despre acest hotel:

  1. Acces Gratuit la Internet Wi-Fi: Oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în camerele sale, ceea ce poate fi util pentru oaspeții care doresc să rămână conectați.
  2. Restaurant: Există un restaurant în cadrul hotelului, ceea ce înseamnă că oaspeții au opțiuni de luat masa comode chiar la locația lor de cazare.
  3. Parcare Privată Gratuită: Hotelul dispune de parcare privată gratuită, ceea ce poate fi o facilitate foarte practică pentru cei care călătoresc cu mașina.
  4. Dotări în Camere: Camerele oferă facilități precum TV prin cablu, frigider și baie privată cu duș. Unele camere au și balcoane, oferind un plus de confort și spațiu în aer liber.
  5. Recepție Deschisă Nonstop: Cu o recepție deschisă nonstop, oaspeții pot solicita asistență sau informații la orice oră din zi sau noapte.
  6. Servicii de Închiriere Auto: Hotelul oferă servicii de închiriere auto, ceea ce poate fi util pentru cei care doresc să exploreze zona sau să se deplaseze în oraș.
  7. Organizare de Evenimente: Dacă este necesar, hotelul poate ajuta la organizarea evenimentelor, ceea ce poate fi util pentru reuniuni de afaceri sau evenimente speciale.
  8. Apropiere de Gara Pitești: Gara din Pitești este situată la doar 3 km distanță, ceea ce poate face accesul ușor pentru cei care călătoresc cu trenul.

Hotelul Rehoma pare a oferi facilități și servicii esențiale pentru o ședere confortabilă în Pitești, inclusiv acces la internet, opțiuni de luat masa și parcare privată, facilități care pot face șederea mai plăcută pentru oaspeți.

CAZARETARIFEMASA
1 PERSOANA205.00 LEIMic Dejun
2 PERSOANE230.00 LEIMic Dejun
3 PERSOANE435.00 LEIMic Dejun
4 PERSOANE460.00 LEIMic Dejun

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Rehoma din Pitesti

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro