HOTEL RELAX CONFORT SUITES , BUCUREȘTI , SECTOR 1

Hotel Relax Comfort Suites este un hotel de 3 stele situat într-o zonă centrală din București, oferind acces facil la diverse atracții din oraș. Iată câteva detalii despre acest hotel:

  1. Localizare centrală: Hotelul se află într-o zonă centrală din București, fiind aproape de Teatrul Național, Muzeul Național de Artă și centrul vechi al orașului.
  2. Dotări în camere: Camerele hotelului sunt echipate cu aer condiționat, televizor cu plasmă și conexiune WiFi gratuită, asigurând confortul oaspeților.
  3. Mic dejun continental: Oaspeții beneficiază zilnic de un mic dejun continental, oferindu-le o varietate de opțiuni pentru începerea zilei.
  4. Serviciu de transfer: Hotelul oferă un serviciu de transfer nonstop de la/la Aeroportul Internațional Henri Coandă, disponibil la un cost suplimentar, pentru a asigura o călătorie comodă pentru oaspeți.
  5. Atracții în apropiere: Piața Universității, unde se află punctul kilometrul 0 al capitalei, este la doar 5 minute de mers pe jos, facilitând accesul la diverse zone de interes din București.

Prin localizarea sa convenabilă și facilitățile oferite, Relax Comfort Suites reprezintă o opțiune potrivită pentru cei care doresc să exploreze și să se bucure de farmecul orașului București, beneficiind totodată de un sejur confortabil și plăcut.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA305.00 LEI
2 PERSOANE330.00 LEI
3 PERSOANE635.00 LEI
4 PERSOANE660.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Relax Comfort Suites

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro