HOTEL RELAX , SOVATA , MUREȘ

Bun venit la Hotelul Relax Sovata: Oază de Liniște și Confort

Plasat în inima unei stațiuni liniștite, Hotelul Relax Sovata vă întâmpină cu un amestec armonios de design rustic și influențe bavareze, oferindu-vă o experiență relaxantă și revigorantă.

Facilități și Servicii:

  • Design rustic și confort modern: Camerele noastre îmbină farmecul tradițional cu facilitățile moderne, oferindu-vă un spațiu reconfortant pentru odihnă și relaxare. Bucurați-vă de balconul privat și de zona de relaxare din unele camere.
  • Restaurant și bar: Savurați delicioasele preparate ale bucătăriei locale și internaționale la restaurantul nostru sau răsfățați-vă cu o băutură revigorantă la bar.
  • Grădină linistita: Relaxați-vă în mijlocul naturii în grădina noastră frumos amenajată, unde puteți petrece momente plăcute și liniștite.
  • Activități recreative: Înconjurat de peisaje pitorești, hotelul nostru oferă oportunități pentru diverse activități în aer liber, inclusiv schi și drumeții.

Confort și Servicii Suplimentare:

  • Parcare privată gratuită și WiFi: Vă punem la dispoziție parcare privată gratuită și acces WiFi în întreaga proprietate, pentru a vă asigura o ședere fără griji și conectată la nevoile dvs.
  • Recepție nonstop și transferuri la aeroport: Echipa noastră dedicată este disponibilă nonstop pentru a vă asigura că toate nevoile dvs. sunt îndeplinite. De asemenea, oferim servicii de transfer la aeroport la cerere, pentru confortul dvs. maxim.

Indiferent dacă sunteți în căutare de relaxare sau aventură în mijlocul naturii, Hotelul Relax Sovata este locul perfect pentru a vă bucura de o escapadă plină de farmec și confort. Rezervați acum și pregătiți-vă să vă destindeți într-un cadru idilic, departe de agitația zilnică!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA595.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE850.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1100.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1700.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Relax din Sovata

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro