HOTEL RIN , SIBIU , JUDETUL SIBIU

Hotelul Rin oferă o experiență confortabilă și convenabilă pentru oaspeții care vizitează centrul orașului Sibiu.

Iată câteva detalii despre facilitățile și serviciile oferite de acest hotel:

  1. Locație centrală: Situat în inima orașului Sibiu, hotelul este la doar 5 minute de mers pe jos de atracțiile principale precum centrul orașului, Muzeul Brukenthal și Piața Mare.
  2. Restaurant: Hotelul dispune de un restaurant unde oaspeții pot savura preparate delicioase din bucătăria locală sau internațională.
  3. Camere confortabile: Camerele sunt amenajate cu un decor clasic și dotate cu facilități moderne pentru a asigura confortul oaspeților. Acestea includ TV cu ecran plat, aer condiționat și minibar. Băile private sunt echipate cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.
  4. Acces gratuit la internet: Oaspeții au acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, astfel încât să poată rămâne conectați în timpul șederii lor.
  5. Recepție nonstop și depozit de bagaje: Recepția hotelului este deschisă nonstop, iar personalul amabil este disponibil să ajute oaspeții în orice moment al zilei sau al nopții. De asemenea, există un depozit de bagaje gratuit pentru confortul oaspeților.
  6. Parcare privată: Hotelul oferă parcarea gratuită pentru oaspeții săi, însă numărul de locuri este limitat.
  7. Accesibilitate: Stația de autobuz este situată la doar 50 de metri de hotel, iar gara se află la 2 km distanță. Aeroportul Sibiu este la doar 5 km distanță, facilitând călătoriile pentru oaspeții care ajung sau pleacă cu avionul.

Cu facilitățile sale convenabile și amplasarea centrală, Hotelul Rin oferă o opțiune excelentă pentru cei care vizitează Sibiu și doresc să se bucure de confort și accesibilitate în timpul șederii lor.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA285.00 LEI
2 PERSOANE300.00 LEI
3 PERSOANE400.00 LEI
4 PERSOANE500.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Rin

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro